dms303 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam! jestem kolejną ofiarą tego cholerstwa i proszę o pomoc. Problem podobny jak u poprzedników- zablokowany ekran fałszywym komunikatem o naruszeniu praw autorskich. oto moje logi: i sorry za combofixa- za pózno przeczytałem żeby tego nie robic:( OTL.Txt Extras.Txt combofix log.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) 1. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKCU..\Run: [sxstrace] C:\Users\RAVE-O-LUTION 303\AppData\Local\Microsoft\Windows\1472\sxstrace.exe () :Files C:\Users\RAVE-O-LUTION 303\AppData\Roaming\hellomoto C:\Users\RAVE-O-LUTION 303\AppData\Local\Microsoft\Windows\1472 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 2. Wejdź w panel usuwania programów i odinstaluj: Ask Toolbar / VirtualDJ Toolbar Updater / Pasek narzędzi AOL 5.0 / Akamai NetSession Interface / Akamai NetSession Interface Service 3. Uruchom AdwCleaner z opcji Delete 4. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez picasso 21.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi