Lenovo Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam Mam problem nie moge nic włączyć - Wyskakuje mi okienko " Nie można uruchomić programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono rjlb.dlll. Spróbuj ponownie zaistalować program, aby naprawić ten problem " mój komputej Lenovo B310 64 bitowy system opreacyjny, Windows 7 Home Premium. Nie wiem co zrobić z tym. Proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Plik rjlb.dll to keylogger z zainfekowanej paczki związanej z Tibia. Infekcja ta modyfikuje systemowy plik ws2_32.dll (na systemie 64-bit jego 32-bitow wersję), usunięcie pliku rjlb.dll bez wyleczenia pliku systemowego skutkuje padem programów. 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator > wklej komendę: sfc /scanfile=C:\Windows\SysWOW64\ws2_32.dll Zresetuj system. 2. Programy zaczną się uruchamiać, toteż zaprezentuj obowiązkowe tu logi z OTL. . Odnośnik do komentarza
Lenovo Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Wielkie dzięki już wszystko działa Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Nie tak szybko. Prosiłam o: 2. Programy zaczną się uruchamiać, toteż zaprezentuj obowiązkowe tu logi z OTL. Jeśli Ty w taki sposób podchodzisz do czyszczenia własnego komputera, nie chcesz nawet sprawdzić czy coś dodatkowego nie siedzi, to nie dziwota, że trojany łapiesz. . Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez picasso 21.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi