JACONT Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam serdecznie bardzo proszę o pomoc mnie też dopadło narazie działam na trybie awaryjnym "Komputer został zablokowany z powodu naruszenie prawa polskiego" z góry dziękuję za szybką pomoc Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4:64bit: - HKLM..\Run: [termmgr] C:\Users\Uzytkownik\AppData\Local\Microsoft\Windows\1258\termmgr.exe () O4 - HKCU..\Run: [Akamai NetSession Interface] "C:\Users\Uzytkownik\AppData\Local\Akamai\netsession_win.exe" File not found :Files C:\Users\Uzytkownik\AppData\Roaming\hellomoto C:\Users\Uzytkownik\AppData\Local\Microsoft\Windows\1258 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
JACONT Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) witam jeszcze raz pozostaje mi ślicznie podziękować bo wygląda, że wszystko jest spowrotem ok Jeszcze raz dzięki wielkie Edytowane 10 Lipca 2012 przez picasso Wadliwy załącznik usunięty. //picasso Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ale dałeś mi stary log z OTL, a ja chciałem nowy zrobiony ze skanowania. Odnośnik do komentarza
JACONT Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 pośpiech OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Teraz jest OK i możesz wykonać czynności końcowe: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. Zaktualizuj Jave 32-bitową. Szczegóły aktualizacyjne: KLIK 4. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
JACONT Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 myślę że zrobiłem wszystko dobrze ale to wyjdzie z czasem pozdrawiam i dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi