krris Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam. Mam problem z dość popularnym ostatnio wirusem który próbuje wyłudzić ode mnie pieniądze. Zrobiłem natomiast skan OTL'em .Logi umieśćiłem w załącznikach. Bardzo prosze o pomoc i dziekuję z góry. P.S. ComboFix nie pomogł OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) P.S. ComboFix nie pomogł Zasady działu: KLIK. Punktują by w sytuacji jego uruchomienia pokazać co robił, aka zaprezentować log ... Zaś ogólnie na temat nienadzorowanego używania ComboFix: KLIK. I może jednak ComboFix pomógł, gdyż w logach z OTL nie widać w ogóle żadnego wpisu startowego relatywnego do tej infekcji. Jest tylko po infekcji folder poboczny hellomoto. Tak więc proszę o przedstawienie loga, który utworzył wtedy ComboFix (nie uruchamiaj narzędzia ponownie!). . Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez picasso 27.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi