student Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Netbook ma czysty nie zaśmiecony system ustawienia są w nim poprawne był używany przez wcześniejszego właściciela, prze co ma dwa antywirusowe oprogramowania usunę Avast jeśli już muszę coś z tym zrobić mam teraz Kingsoft antywirus co do tego ostrzeżenia: przy słabej baterii netbook wprowadza się w stan hibernacji i tylko raz mi się udało podpiąć zasilanie. Sądzę że system nie zawiera takiej funkcji w tej wersji. jeśli takiej funkcji nie ma to prosiłbym o tu w poście napisać edit: ustawienia o ostrzeżeniu są aktywne i ustawione na 5% i 10% stosuję jakieś 3 aplikacje które mnie informują o stanie baterii BateryBar BateryMonitor BateryCare dziekuję za zainterosowanie sprawą. problem jest po stronie baterii i laptop hibernuje się przy 30% a są to ostatki sił (zły pomiar aplikacji i systemu). Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi