kml700 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam wszystkich serdecznie . Mam problem a mianowicie chęć nauczenia się tego co jest na tym forum ,interesuje mnie np czytanie logów z OTL . Tylko kompletnie nie wiem jak się za to zabrać . Czasu mam obecnie sporo tak więc może kiedyś bym się czegoś nauczył . Co polecacie na początek ? Może jakieś poradniki ? Z góry dzięki za pomoc od was ekspertów . Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wypowiem się jako członek GeekU. Nie można nauczyć się "czytać logów". Potrzebna jest dokładna znajomość Windowsów. Picasso też wypowiadała się w tej sprawie. Jeśli masz czas, chęć, i dobrze znasz angielski, to możesz zapisać się na GeekU. Tam dostaniesz ćwiczenia i materiały do nauki. Odnośnik do komentarza
kml700 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Angielski znam średnio a masz może jakiś link to zobaczę czy dam radę? Tak myślałem że trzeba będzie zacząć od znajomości systemu tylko potrzebuję czegoś z czego się tego nauczę . Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Oto link: http://www.geekstogo.com/forum. Zakładasz konto, tworzysz podanie do GeekU i czekasz na akceptację. Tam wszystko będziesz miał pod ręką. Tworzy się tam tzw. Practice Logs, które daje się do zaliczenia. Biblioteka jest bardzo bogata. Zresztą na samym początku dostaniesz przewodnik. Odnośnik do komentarza
kml700 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dzięki a znasz coś po polsku ? Angielski dobrze trzeba by było tam znać . Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Niestety, nikt nie prowadzi takich szkółek w Polsce (chyba). GeekU jest wg mnie najlepsza. Odnośnik do komentarza
kml700 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wydaję się fajna tylko język jest też sporym utrudnieniem. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Panowie, wiemy już, kogo trzeba będzie namówić na utworzenie polskiej szkółki. Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wiemy, ale cicho sza ;-D Odnośnik do komentarza
kml700 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak więc jest kandydat nic tylko otwierać szkółkę A tak poza tym to na pewno by było sporo chętnych . Ale proszę też o jakieś inne rady o rzeczach które już są . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi