nitro07 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Poszukuję drukarki atramentowej kolorowej do biura, służyć będzie głównie do wydruku tekstu, tabel i arkuszy zawierających kolory oraz zdjęć. Oczywiście liczą się niskie koszty wydruku i niezawodność. Pod uwagę biorę HP Officejet Pro 8100 ePrinter oraz Epson L800 - ale niestety jest za droga. A co Wy proponujecie ??? Odnośnik do komentarza
prz3m0 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja posiadam Brother DCP-350C jestem z niej zadowolony, jeśli chodzi o druk a jeśli chodzi o zawodność to nie wiem czy tylko w mojej tak się dzieje czy cała seria jest do bani ..https://www.fixitpc.pl/topic/9369-laptop-nie-widzi-drukarki/ możesz poczytać na internecie coś o niej może tylko ja tak mam jest to drukarka laserowa, tusz w miarę tani, niestety nie mam pojęcia ile może teraz kosztować.. 3 lata temu dałem za nią ok 350zł Odnośnik do komentarza
Krzycho92 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Z urządzeń wielofunkcyjnych, to ja Ci mogę polecić Canon MP280. Tyle, że nie ma wifi, faksu i nie wspiera zewnętrznych nośników pamięci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi