kichu40 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam mam ten sam problem co kolega nie wiem co robić ogólnie ;/// troche poczytałem i zrobiłem z reszta nie wiem nic, prosiłbym o pomoc czy to wszystko co musze dodać czy cos jeszcze??? OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Zasady działu: KLIK. Co to za "podbijanie". Scalam. Następnie: widzę w procesach, że próbowałeś uruchamiać GMER. Przecież jest wyraźnie napisane, że GMER nie jest kompatybilny z systemami 64-bit ... 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :OTL O4:64bit: - HKLM..\Run: [Wwanpref] C:\Users\Kichu\AppData\Local\Microsoft\Windows\906\Wwanpref.exe () O4 - HKLM..\Run: [] File not found :Files C:\Users\Kichu\AppData\Local\Microsoft\Windows\906 C:\Users\Kichu\AppData\Roaming\hellomoto :Reg [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Default_Page_URL"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Default_Page_URL"=- "Start Page"="about:blank" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"="{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}" [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{40439b93-f815-4122-8073-d03bed94c303}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes] "DefaultScope"="{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}" [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{40439b93-f815-4122-8073-d03bed94c303}] :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany (i odblokowany), w katalogu C:\_OTL utworzy się log z wynikami usuwania. 2. Wygeneruj nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log z usuwania OTL z punktu 1. . Odnośnik do komentarza
kichu40 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 no i elegancko, wszystko sprawnie działa dziekuje, chciałbym sie zapytac jak mozna wam przekazać jakies srodki w podzięce za pomoc w naprawie komputera. zaraz dorzuce raport OTL, no i chciałbym poprosić o polecenie jakiegos dobrego ANTYWIRUSA OTL TXT.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 (edytowane) Nie dodałeś raportu z wynikami usuwania OTL, ale w gruncie rzeczy możemy sobie to darować, gdyż aktualny skan OTL poświadcza przetworzenie zadania. Kolejne akcje czyszczące: 1. Porządki po narzędziach: w OTL uruchom Sprzątanie, widzę też na dysku AdwCleaner i jeśli go używałeś przed zgłoszeniem się tutaj to w nim zastosuj Uninstall. 2. Wyczyść foldery Przywracania systemu: KLIK. 3. Wykonaj pełne (nie ekspresowe) skanowanie w Malwarebytes Anti-Malware. Jeśli coś wykryje, przedstaw raport. chciałbym sie zapytac jak mozna wam przekazać jakies srodki w podzięce za pomoc w naprawie komputera W mojej sygnaturce jest skierowanie do stosownego tematu (KLIK). Z góry dziękuję. . Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez picasso 27.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi