motionMixxx Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Po zainstalowaniu programu i restarcie systemu nie małem obrazu tylko czarne tło mimo tego,że sytem wystartował bo działał mi Menedżer zadań. Uruchomiłem sytem w trybie awaryjnym gdzie obraz był dostępny i skorzystałem z przywracania systemu co okazało sie pomocne bo system odpalił w trybie normalnym przeszedłem do niepoprawnego usuwania comodo i obecnie nie moge zainstalowac aviry bo wykrywa ślady Comodo i tak sobie narobiłem sam meksyk w komputerze... Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
slawek481 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Hmmm, znalazłem narzędzie do kompleksowej deinstalacji programów Comodo KLIK. Możesz spróbować go użyć (z tego co widzę to tylko wystarczy uruchomić go jako Administrator), ale na wszelki wypadek utwórz przedtem punkt przywracania systemu, jako że to nie jest aplikacja stworzona przez samych programistów Comodo, tylko przez osobę trzecią, co oznacza że zawsze jest ryzyko że coś pójdzie nie tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Próbowałem narzędzia i nic to nie dało wiec skorzystałem jeszcze z uniwersalnego narzędzia AppRemover i dalej był problem jedynie Norton internet seciurity dał sie zainstalowac. mam miesiac na usbieranie środków do kupna czegoś konkretnego PS dziękuje za pomoc pozdrawiam temat można zamknąć Odnośnik do komentarza
slawek481 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jesteś pewien, że to Comodo jest problemem? W logu widać także Eset Smart Security, ale nie widnieje na liście programów zainstalowanych. Kiedy próbowałeś instalować lub deinstalowałeś Eseta? Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Masz racje... czyli pewnie ktos cos próbował robic na własna ręke dzieki za info Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi