Damian21 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Widzę że mam ten sam problem to masa innych użytkowników tutaj. Po zalogowaniu się na konto użytkownika na moim stacjonarnym komputerze wyskakuje okno o rzekomym złamaniu "prawa polskiego". Załączam moje logi z OTL. Z góry dziękuję za pomoc. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) Log zrobiony z poziomu wbudowanego w system Administratora: Computer Name: DAMIAN | User Name: Administrator | Logged in as Administrator. Wątpię, by to było właściwe konto użytkownika. Logi muszą być zrobione z odpowiedniego konta, gdyż rejestry kont i ich foldery są różne. To skutkuje całkiem odmiennymi logami. W gruncie rzeczy ja tu widzę w Twoich logach jedynie odpadki wspólne dla wszystkich kont, brak infekcji w stanie czynnym. Toteż albo to już system wstępnie czymś "przeczyszczony", albo log przedstawia niepełne informacje ze wzlędu na wykonanie z poziomu nie tego konta co należy. 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :OTL O4 - HKLM..\Run: [secproc_ssp] C:\Documents and Settings\D@mian\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\1087\secproc_ssp.exe File not found :Files C:\Documents and Settings\D@mian\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\Windows\1087 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany i automatycznie otworzy się log z wynikami usuwania. 2. Wygeneruj nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log z wynikami usuwania OTL pozyskany w punkcie 1. . Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez picasso 27.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi