Radzuy Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 WItam chyba panuje jakas epidemia.... w załączniku jest zdjecie tego co mnie dopadlo. Próbowałem sam to naprawic ale jestem wzmuszony prosic o pomoc... próbowałem wkleic cos do skryptu (wklejałem to co znanalzlem w innych tematach) i nie pomogło, każdy problem ponoc jest inny i wymaga osobnego skryptu niestety ja nie potrafie go sam stworzyc. Prosze o pomoc. W załączniku jest takze skan z OTL Version 3.2.53.1. Prosiłbym o wyjasnienie co nalezy zrobic krok po kroku. Dziękuję i pozdrawiam Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found. O4 - HKCU..\Run: [TRACERT] C:\Users\Radziu\AppData\Local\Microsoft\Windows\2254\TRACERT.exe () :Files C:\Users\Radziu\AppData\Roaming\hellomoto C:\Users\Radziu\AppData\Local\Microsoft\Windows\2254 :Commands [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
Radzuy Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Hmyy dzieki za starania ale zaradzilem sobie jakos. Wszedlem w tryb awaryjny w kont uzytkownikow i dodalem nowe konto administratora, zalogowalem sie na te konto i usunalem poprzednie konto to zainfekowane, i wszystko dziala tak jak powinno. Musze zainwestowac w prawdziwego antywirusa i porzadnie przeskanowac. Ale wielkie dzieki za probe pomocy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi