marcincave Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam Mam problem jak kilka poprzednich osób. czyli wyskakuje ekran żadajacy kodu i nic nie da się zrobić. zamieszczam logi i bardzo proszę o pomoc. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 1. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :OTL O4 - HKCU..\Run: [sysFxUI] C:\Users\mpieczara\AppData\Local\Microsoft\Windows\667\SysFxUI.exe () :Files C:\Users\mpieczara\AppData\Local\Microsoft\Windows\667 C:\Users\mpieczara\AppData\Roaming\hellomoto :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Klik w Wykonaj skrypt. System zostanie zrestartowany i odblokowany, w katalogu C:\_OTL pojawi się log z wynikami usuwania. 2. Wygeneruj nowy log OTL z opcji Skanuj (już bez Extras). Dołącz log z wynikami usuwania z punktu 1. . Odnośnik do komentarza
marcinpoz2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dołącz log z wynikami usuwania z punktu 1. Proszę o wyjaśnienie co to znczy dołączyć log i jak to zrobić? Odnośnik do komentarza
marcincave Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Przyznaje sie że byłem zdesperowany (komp firmowy) i uzyłem combofixa niby ok usunął to co napisałeś ale teraz nie wykrywa mi sieci przez wifi. Proszę o rade. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 (edytowane) uzyłem combofixa niby ok usunął to co napisałeś ale teraz nie wykrywa mi sieci przez wifi. Proszę o rade. Zasady działu mówią wyraźnie: proszę pokazać co robił ComboFix, czyli log który utworzyło narzędzie z tamtego podejścia (nie uruchamiaj ponownie!). PS. konta marcinpoz2012 + marcincave = co to za dziwo dyskusyjne tutaj? . Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez picasso 27.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi