Wczas Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam. Jakieś dwa dni temu zmieniłem firewalla na COMODO. Podczas uruchamiania AQQ oraz CuteFTp dałem im "status" trusted application. I tu pojawił się problem. Przy każdym uruchomieniu jednego z ww programów od tego czasu wyskakuje mi Instalator próbujący zainstalować Gimpa Programu od dawna nie posiadam. Scieżka instalacyjna z jakiej chce instalować ten program, za każdym razem, to C:\WINDOWS\Downloaded Installations. Faktycznie była tam instalka gimpa, którą usunąłem już. Mimo to cały czas wyskauje mi instalator. W programach uruchamianych w autostarcie nie ma tego instalatora. W managerze zadań Windows, w Aplikacjach, podczas "instalacji" gimpa klinknięcie na nim PPM -> Przejdz do procesu przenosi do procesu aqq.exe. Ktoś, coś moze poradzić, w czym może leżeć problem? bo to chyba od COMODO problem bo przed instalacją nie było probemów z aqq ani cuteFTP. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Hmm... to raczej nie jest problem z Comodo. Spróbuj tym: http://majorgeeks.com/download.php?det=4459 Odnośnik do komentarza
Wczas Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Dziękuje bardzo za pomoc. Pomogło, świetny programik. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 27 Lipca 2010 przez DawidS28 Temat rozwiązany - zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi