tehi7 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ale, na defaultowych ustawieniach zajeło mi to około 4 sec, moge przestawić to end czy jakoś tak na maksymalną wartość? Bo na tych defaultowych ustawieniach zajmuje mi to 4 sec. Szybki, po usunieciu sektorów próbowałem pełnym Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Zaczynasz takie sprawy wypisywać, że ja już się gubię. Jakie ustawienia? Masz zrobić normalne skanowanie powierzchni. Nos do opisu i tam wszystko jasno stoi. Przepisujesz wyniki skanowania, tak jak podałem w tamtym temacie. Ale, na defaultowych ustawieniach zajeło mi to około 4 sec, moge przestawić to end czy jakoś tak na maksymalną wartość? Tym sobie głowy nie zawracaj. Przecież tu chodzi o zupełnie co innego. Powtarzam jeszcze raz, zacznij czytać dokładnie, a nie co dziesiąte zdanie i będzie sprawa prosta. Odnośnik do komentarza
tehi7 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A w takim razie mógłbyś mi doradzić jakiś dysk? Dysponuje budżetem 150 zł I jeżeli to jest na 100% wina dysku to podaj jakiś link do dysku z allegro, oczywiście o ile możesz A co do skanu, robi się. 10ms - 83 50ms - 1525 A czy dałoby radę podłączyć i zainstalować dysk zewnętrzny, o taki? http://allegro.pl/item1163039573_maxtor_320_gb_usb_2_5_2_5.html#gallery Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A co do skanu, robi się. To niech skończy i podaj pełne wyniki. po usunieciu sektorów próbowałem pełnym Próbowałeś = czy skończył formatowanie? Odnośnik do komentarza
tehi7 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To niech skończy i podaj pełne wyniki. Próbowałeś = czy skończył formatowanie? Tak skończył, a wyniki podane, i jak możesz to podaj jakiś dysk który mógłbym kupić. Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Tak skończył, a wyniki podane Ja już nie mam siły i wychodzę na długi spacer. To nie są kompletne wyniki, a dlaczego i co brakuje to domyśl się sam. Właściwie podpowiem W tym przypadku podajemy : <10 ms <50 ms I pytałem Próbowałeś = czy skończył formatowanie? Chodzi o pełne. Odnośnik do komentarza
tehi7 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Na razie zamówiłem nowy dysk twardy, gdy go podłącze i dalej będzie ten błąd napisze tu spowrotem Tymczasem dzięki za pomoc, i za czas który tutaj poświęciłeś, elo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi