Kubarobson Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam, mam pewien problem (widze ze nie tylko ja) z wirusem, ktory to żąda ode mnie pieniedzy Otóż kompletnie nie wiem co robic, wejsc w komputer moge tylko przez tryb awaryjny, jak wchodze normalnie to po otworzeniu sie pulpitu po 1 sekundzie wyskakuje ten wirus (notka o zlamaniu prawa i kupieniu kodu) na caly ekran a wtedy to juz nic sie nie da zrobic. Jesli chodzi o system to mam Windows 7 (64bit) Prosilbym aby ktos mnie nakierowal krok po kroku co nalezy zrobic bo jestem kompletnie zielony w tej sprawie i nawet nie wiem od czego mam zaczac. Dodam jeszcze ze probowalem tych kodow ale nie pomagaja Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Zacznij od zasad działu: KLIK. Na słowo przecież tu nie rozwiązujemy spraw, wymagane logi z OTL. Odnośnik do komentarza
Kubarobson Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 OK, nie ma juz sprawy, temat do zamkniecia, bedzie format Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Dla takiej bzdury? To jest kwestia jednego wpisu w starcie ... Dostałeś link do narzędzia wytwarzającego raporty, raporty są niezbędne do oceny sytuacji. Z poziomu Trybu awaryjnego uruchamiasz OTL i robisz logi. Logi przedstawiasz, otrzymujesz skrypt odblokowujący... Co w tym trudnego? Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez picasso 27.08.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi