Mint Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Cześć! Mam problem z tym gównem , zablokowało mi dzisiaj kompa.Wyskoczyło godło polskie , i jakieś tam informacje pewnie wiecie o co chodzi. Demon Tool usunięty , skany zrobione.Mam Windows 7 64 bit. . Tryby awaryjne działają. Wrzucam Logi. Proszę o pomoc (dokładne wytłumaczenie dopiero od nie dawna siedzę w tym temacie ) Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKU\S-1-5-21-502883760-2472174443-4185949623-1000..\Run: [TsUsbRedirectionGroupPolicyExtension] C:\Users\Daniel\AppData\Local\Microsoft\Windows\4551\TsUsbRedirectionGroupPolicyExtension.exe () :Files C:\Users\Daniel\AppData\Roaming\hellomoto C:\Users\Daniel\AppData\Local\Microsoft\Windows\4551 :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
Mint Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Zrobiłem to co napisałeś , komputer się normalnie odpalił , wykonałem skany masz Logi. OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No to problem masz z głowy. Wykonaj standard na koniec: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. Zaktualizuj Mozille i Adobe Reader do najnowszych wersji: KLIK 4. Zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
Mint Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ok WIELKIE dzięki za Pomoc . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi