RyBo Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Przy ostatnim kroku deinstalacji znalazłem takie oto wpisy (załącznik). Kluczy o podanej przez Ciebie treści nie widzę. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Kluczy o podanej przez Ciebie treści nie widzę. Nie rozumiem, przecież pokazujesz na obrazku klucz o nazwie "Opera Software" (czyli dokładnie nazwa jak podałam wcześniej) i w całości z prawokliku usuń. Nie wiem co to za okno edycji, tzn. po co. A McAfee też można, skoro już odinstalowany. . Odnośnik do komentarza
RyBo Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Zrobione. Opera zainstalowana ze wskazanej lokalizacji. Teraz loguję sie na pocztę bez kłopotu, ale załączniki nadal nie mogą być dodawane. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ale załączniki nadal nie mogą być dodawane. Tak właściwie to ja nie wiem teraz na czym to polega, jaką usterkę masz na myśli. Mówiłeś wcześniej: klawisz załączania jest nieaktywny - "rączka" się pojawia, ale podkreślenie nie i nawet po przeinstalowaniu nie działa U mmnie, jak mówiłam, brak podkreślenia, najeżdżam i po chwili pojawia się rączka, żadnego podkreślenia nie ma (i nie pojawia się ono wcale). Po pokazaniu rączki klikam rączką i otwiera się okno pop-up ładowania plików z dysku. Zadaję więc pytanie: co się dzieje jak po pokazaniu rączki klikniesz w napis Załącz plik? . Odnośnik do komentarza
RyBo Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jest dokładnie tak, jak przedtem: po kliknięciu na klawisz nic się nie dzieje, po dwukliku zaznacz sie wyraz (zał. 1). Niestety, wróciła także konieczność przeładowywania strony logowania przed każdym logowaniem do poczty, ponieważ w przyciwnym razie pojawia sie komunikat jak w zał. 2. Jak pisałem, na świeżo, poza instalowaniu Opery mogłem zalogować się normalnie, ale już kolejne próby (mimo wylogowywania przed zamknieciem) zakończyły sie fiaskiem. Mam obok drugi komputer, z taką samą Operą i na tym samym łączu i dodawanie załączników działa normalnie (pojawia się podkreślenie klawisza i otwiera okno do dodawania plików - zał.3), choć logowanie już nie (trzeba przeładować, choć początkowo było bez problemów). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi