zager Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam Jestem studentem (polibuda) i korzystam z edukacyjnej wersji Autocad2010. Pobrałem go ze strony i zainstalowałem w lutym i działał przez prawie cały semestr. Około 3 tygodnie temu wystąpił problem taki że jak go włączam to w chwili sam się wyłącza: Rejestrowałem się tak samo jak wszyscy inni studenci i otrzymałem serial do niego. Ostatnio przeinstalowałem go od nowa i tak samo wklepałem te same seriale i nadal ten sam problem (wyłącza się / nie chce się uruchomić). Ostatnio miałem problem z wirusem którego usunąłem, ale nie wiem czy jakiś program antywirusowy tego cada nie uszkodził - niepotrzebnie instalowałem hijacka, ale następnie dotarłem na to forum i w dziale pomoc doraźna pomogli mi usunąć wirusa i już z wirusem nie ma problemu (piszę to bo podobno niektóre antywirusy blokują cada - tak słyszałem). Ponowna instalacja autocada nie pomogła. Jezeli ktoś mądry wie co mogę z tym zrobić, to bardzo proszę o podpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam Zager ******************** Zainstalowałem cada 2011 i działa. Temat uważam za zamknięty, można usunąć. pozdrawiam zager Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi