fear111 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Witam, mam problem ponieważ gram w minecraft'a chciałem nagrać reklamę serwer,a normalnie w grze mam 200 FPS gdy włączam nagrywanie to spada do 10 o co chodzi. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nagraj video bez kompresji. Będzie dużo "ważyło". Potem ten materiał skonwertuj, gdy nie będziesz grał, do formatu stratnego. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Bandicam. Nagralem dziesiatki filmow, miedzy innymi ; MW2, Crisis. 100 razy lepszy od FRAP-sa. Odnośnik do komentarza
Majaque Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jaka wersja Frapsa? Odnośnik do komentarza
fear111 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 MarekB pomógł, dzięki. Odnośnik do komentarza
fear111 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Witam, znowu zaczynam ten sam temat ponieważ fraps z 130 FPS zwalnia mi gry do 10 i nie idzie grać. We wcześniejszyn temacie dano mi odpowiedź Bandicam, ale on bardzo zciemnia obraz i nic nie widać. Edytowane 5 Lipca 2012 przez picasso Tematy połączone. //picasso Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Cos zle ustawiasz. Zrobilem kilkanascie filmow w Bandicam-e lacznie z grami (Crysis, MW2,) i nie tylko nie zwalnia i nie zaciemnia, ale dziala znakomicie. Odnośnik do komentarza
fear111 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Po reinstalacji jest ok ale jest napisa Bandicam da się go usunąć Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Napis zniknie jak zakupisz wersje pelna. Bezplatna wersja dodatkowo ogranicza czas nagrania do 10 min. Takie programy obciazaja jednak system i slabsze komputery moga miec jakis zakres problemow. Mozna np. zjechac z rozdzielczoscia nagrywania i to polecam. Sprawdzic rozne warianty. Odnośnik do komentarza
fear111 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 słabsze komputery mogą mieć jakiś zakres problemów Komputer jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Bez urazy, ale nic nie piszesz o sprzecie oraz zakresie ustawien samego programu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi