paweldiabel Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam! od kilku dni zauwarzyłem ze internet sam sie restartuje i nie działa stabilnie. sygnał rozdzielany jest na laptopa pracuje na systemie xp a pc na 7. nie wiem czy problem jest u usługodawcy czy zawodzi ktoreś z podłaczonych użądzeń. w załaczniku przesyłam dwa logi z góry dziekuje net-log.txt net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Po kablu nie ma problemów. Bezprzewodowo niewielkie straty występują, ale one nie powinny mieć żadnego wpływu na jakość połączenia. Masz dostęp do konfiguracji routera? Odnośnik do komentarza
paweldiabel Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Masz dostęp do konfiguracji routera? nie mam dostępu do konfiguracji routera .. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Czyli router jest od dostawcy Internetu, tak? W takim przypadku do niego należy kierować wszelkie skargi na działanie sieci. A tak w ogóle: co to za router? Odnośnik do komentarza
paweldiabel Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Czyli router jest od dostawcy Internetu, tak? tak ! router 8 level wrt 150. dostawca neta" u nas jest wszystko ok " :| ..ble ..ble ..ble.. ta sama spiewka jak zawsze dzieki!! do niego juz bede kierował jak zawsze skargi pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi