Punisher2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Chodzi mi o taki kolor tylko że przeźroczysty. Odnośnik do komentarza
dejko Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Kolor okna: włącz przezroczystość. Mikser kolorów, dajesz wszystko na maksa w lewo i manipulujesz suwakiem intensywność. Im dalej w prawo, tym mniej będzie przezroczysty. Zupełnie czarnego nie zrobisz, bo jak ma być przezroczyste, to będzie prześwitywało, tym samym rozjaśniając. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Szkoda. Nie wiem czy to błąd, ale zauważyłem iż przesuwając dowolne okno w 7 to tło obramowania również się przesuwa, nie jest statyczne a powinno być Odnośnik do komentarza
dejko Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 To nie jest błąd. To taki efekt... przesuwasz, a gradient zostaje w miejscu. Polecam patchować i instalować alternatywny temat. W tym np. co mam, nie ma tego gradientu - a jest znacznie czytelniejszy. Soft7 1.8 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi