Marcinxxl2 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, mam pewien problem z możliwością zmian funkcji systemu Windows. Kiedy włączam to okienko nie się nie pokazuje Próbowałem już cmd ->sfc /scannow ale pokazuje, że znaleziono błąd i został on naprawiony, a nie jest to prawda... Wiecie może co jeszcze zrobić? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Puste okno = uszkodzone komponenty systemowe. SFC nie analizuje wszystkich sfer. Poproszę o: 1. Uruchom "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu": KLIK. Przedstaw wynikowy checksur.log. 2. Dodatkowo, nie pokazałeś co przetwarzał SFC i czy to w ogóle związane. Uruchom cmd jako Administrator i wklej: findstr /c:"[sR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfc.txt & start notepad sfc.txt Otworzy się log z wynikami komendy sfc /scannow. Dołącz go. . Odnośnik do komentarza
Marcinxxl2 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Okej, log z komendy SFC w załączniku. Jeśli chodzi o checksur.log to nie mam tego, bo "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu" mi nie działa... sfc.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jeśli chodzi o checksur.log to nie mam tego, bo "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu" mi nie działa... Objaśnij na czym to polega. Odnośnik do komentarza
Marcinxxl2 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Pobrałem to (chyba o to chodziło): http://www.microsoft...s.aspx?id=20858 i po włączeniu zaczyna pobierać aktualizacje, i tak gdzieś po około minucie pokazuję się komunikat, że nie zainstalowało aktualizacji, tak po prostu, bez żadnego komunikatu o błędzie. Log nie powstaje. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Mam wątpliwości, ale spróbuj: KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi