coogar Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam Mam problemy z ciągłym przeciążaniem procesora, bez względu co robię, zawsze jest 100% obciążenia. Proszę Was o sprawdzenie logów: http://wklej.org/id/782085/ pozdro Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Gdzie log extras z OTL? Musisz mieć zaznaczoną opcję Rejestr - skan dodatkowy na "Użyj filtrowania" a widocznie tak nie zrobiłeś. Gdzie brakujący log z Gmer? W obecnym logu podstawowym z OTL brak jakichkolwiek śladów infekcji. Uzupełnij w kolejnym poście wymagane logi i będziemy myśleć. I na jakim procesie masz taki wycisk procesora? Odnośnik do komentarza
coogar Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ok, wykonałem jeszcze raz OTL, tym razem z Rejest - skan dodatkowy., Załączam jeszcze raz, jeśli chodzi o GMER, to przy wykonaniu skanowania, po upływie kilku minut wywaliło mi Blue Screena . Włączyłem jeszcze raz w trybie awaryjnym i plik txt masz w załączeniu. Jeśli chodzi o obciążenie procesora, to jest zawsze zróżnicowane, po uruchomieniu kompa jest przez cały czas 100%, po kilku minutach odpuści, ale i tak jak się chce włączyć np przeglądarkę, to znowu wzrasta do 100%. Załączam screen z Task managera który zrobiłem po włączeniu kompa. Dodatkowo załączam Log z DUMPFILE, może się przydać. OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt DUMPFILE.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 A więc tak - infekcji tutaj nie widać, natomiast wszystko wskazuje na Eseta jako winnego tych problemów. W dodatku on tu jest już przestarzały (sterowniki datowane na rok 2009) więc nie ma czego żałować. Po prostu go odinstaluj. Możesz w tym celu użyć firmowego narzędzia ESET Uninstaller Poinformuj o efektach. Odnośnik do komentarza
coogar Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Odinstalowałem ESETa, zainstalowałem AVASTA, jak narazie po kilku godzinach wszystko wygląda OK, mam nadzieje, że tak już zostanie. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi