paki9 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 witam. mam ten sam problem co poprzednicy oraz proszę o instrukcje jak to naprawić. z góry dzięęki poniżej raporty: OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 1. Wejdź w panel usuwania programów i odinstaluj YouTube Downloader Toolbar v4.6 oraz QuickStores-Toolbar 1.1.0 2. Użyj AdwCleaner z opcji Delete 3. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKLM..\Run: [] File not found O4 - HKU\S-1-5-21-3314266989-1685803616-1406478751-1001..\Run: [] C:\Users\PAKI\AppData\Local\Temp\lsbmrjrielwdvo.exe (Verbatim) :Services VGPU RivaTuner32 EagleNT StarWindServiceAE :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 4. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
paki9 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Miałem mały problem z usunięciem youtube toolbar, wyskakiwał mi błąd, że "nie można uzyskać dostępu do usługi instalator windows...", próbowałem 2 metodami, zmiana źródła jakiegoś pliku msiexce w edytorze rejestru, ale to nic nie dało, a następnie drugą metodą, żeby go usunąć i ponownie zainstalować ale nie mogło mi znaleźć pliku dllcache (tak jak microsoft radził http://support.micro...om/kb/315346/pl ), więc skopiowałem ten skrypt i wszystko jak napisałeś, poniżej nowe 2 raporty: mimo wszystko komputer odblokowany, dzięki wielkie! OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wszystko poprawnie wykonane. Możesz przejść do kroków końcowych: 1. Wciśnij klawisz z flagą Windows + R wpisz regedit i usuń z prawokliku ten numerkowy klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{72A7495B-18CD-4751-AC38-5DBED9C6B1E7} 2. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 3. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 4. Zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi