Darnovc Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam. Ostatnio podłączając pendrive'a do radia, mogłem posłuchać piosenek z 20 sekund, potem pendrive nie działał, jakby w ogóle nie był podłączony. Teraz podłączając go do komputera mam komunikat "włóż dysk do stacji dysków". Szukałem na google, ale wolę podejść do sprawy indywidualnie. Pendrive to EMTEC 4GB. Co robić? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ostatnio podłączając pendrive'a do radia, mogłem posłuchać piosenek z 20 sekund, potem pendrive nie działał, jakby w ogóle nie był podłączony. Rozwiń tą myśl. Teraz podłączając go do komputera mam komunikat "włóż dysk do stacji dysków". Czy to znaczy, że widzi coś i nie widzi? W nawiązaniu do pierwszego zdania mam podejrzenia, że pen został w jakiś sposób zmodyfikowany ale napisz coś o tym radiu. Odnośnik do komentarza
Darnovc Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Co do rozwinięcia myśli... po prostu piosenki grały i bam... koniec, jakbym odłączył pendrive'a, teraz gdy go podłączam do jakiegokolwiek radia to radio go nie widzi. Podłączam pendrive'a do komputera, pojawia mi się w oknie "Mój Komputer" jako "Dysk Wymienny (G:)" a gdy chcę go otworzyć, pojawia się owy komunikat. To na pewno nie wina radia, bo wszelkie inne pendrive'y działają na nim dobrze. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Interesująca odpowiedź. Podłącz go do kompa i pokaż obrazek z zarządzania dyskami. I prawie jestem pewien, że tam będzie RAW. Odnośnik do komentarza
Darnovc Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Proszę bardzo. Na wszelki wypadek podpiąłem pena pod drugi komputer, sytuacja jest taka sama jak na pierwszym. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A gdzie dalszy ciąg obrazka? Nie widzisz, że po prawej jest pasek przewijania? Odnośnik do komentarza
Darnovc Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Przepraszam, że tak późno. Problem nierozwiązany, ale już nie trzeba sobie nim zawracać głowy. Dziękuję za próbę pomocy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi