Arctus Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak w temacie, nie mogę na dysku zewnętrznym usunąć niepotrzebnego folderu o niezwykle tajemniczej nazwie. W nim znajduje się jakaś instalka aktualizacji. Próbowałem usunąć go - folder - na innym komputerze, a także w trybie awaryjnym - nic z tego. Poniżej daję screeny. Dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 To jest folder będący pozostałością po aktualizacjach. Podczas instalacji łat są one na pierwszym etapie tymczasowo ekstraktowane na partycję obliczoną jako posiadającą największy zakres wolnego miejsca (czyli niekoniecznie C). Nie pomoże tu ani Tryb awaryjny ani usuwanie z poziomu innego komputera. Foldery te blokują uprawnienia. Należy: przestawić Właściciela folderu na swoje konto + dodać swoje konto na listę z Pełną kontrolą. Tu artykuł jak się operuje na uprawnieniach: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Arctus Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Po usunięciu wszystkich plików za pomocą programu TakeControl udało mi się pozbyć folderów. Dziękuje za pomoc. Prosze o zamknięcie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi