Wojtek Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Setup WindowsXP coś mi się burzył, i pomyślałem że to jakieś bzdury w tablicy partycji. Nie zauważyłem że Ranish partition manager wyśwetlił mi tablicę z pendrajwa, usunąłem wszystkie wpisy, F2 (zapis) i wtedy... o ja gupi!!! No nic - była tylko jedna partycja na całości. Chciałbym ją odtworzyć. Najchętniej tak po prostu - tworząc taką samą partycję jak była, nie ruszając wogóle systemu plików. Wiem że z HDD można - raz już tak zrobiłem, ale teraz nie mogę przypomniec sobie programu. Czy ktoś zna odpoiedni programik? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Wypróbuj TestDisk. Jest także jeszcze Partition Find and Mount, ale to służy do wyszukania zaginionej partycji i jej podmontowania w trybie tylko do odczytu do kopiowania. Odnośnik do komentarza
Wojtek Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Dzięki wielkie, udało się TestDisk-iem. Dla potomności: pendrajw to raczej "Non partitioned media" niż "Intel/PC partition" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi