Anonim8 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Albo ze mna jest coś nie tak, albo z programem TC. Szukajka TC nie wiedzi pliku hosts i services.exe. Pliki sa na dysku widać je w Explorerze. Widzi je SystemLook, ale TC ich nie widzi. Może to jest wina konfiguracji programu? Pokazywanie ukrytych jest zaznaczone w opcjach TC. A moze program jest ułomny na wersji 64bit? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A moze program jest ułomny na wersji 64bit? A tak. Total Commander jest 32-bitowy i dojście do ścieżek natywnie 64-bitowych robi przez alias SysNative (dokładnie tak jak 32-bitowy OTL): KLIK. Czyli w Total Commander należy wybrać ścieżkę C:\Windows\SysNative (= C:\Windows\system32). To jest skrót dla programów 32-bit, by widzieć natywne komponenty. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kurcze, tak właśnie myślałem, że głowna rolę odgrywa wersja 32bit. Dzieki za wyjasnienia. Zakluczykować temat Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Uzupełnienie, sprawdziłam historię wersji TC, czy coś aby się nie zmieniło. To Twoja wersja TC jest 32-bitowa, ale TC już jest wydany w wersji natywnie 64-bitowej. Potrzebny TC w wersji 8. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 To Twoja wersja TC jest 32-bitowa, ale TC już jest wydany w wersji natywnie 64-bitowej. Potrzebny TC w wersji 8. Tak, ja mam 7.50. W takim razie czeka mnie odinstalowanie starej wersji i instalacja nowej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi