pupil Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich Mam zamiar kupić nową bezprzewodową myszkę do laptopa (150zł +20max), zastanawiałem się jaka opcja byłaby najlepsza czy optyczna/laser czy bluetooth/wireless ?? Proszę o poradę znalazłem kilka godnych uwagi produktów ale może Macie jakieś inne propozycje sprawdzone produkty/marki. Chcaiłbym żeby miała 4/5 programowalne przyciski, a to są moje propozycje: 1.Mysz Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 BlueTrack 2.Logitech VX Nano Cordless Mouse 3.Microsoft Bluetooth notebook mouse 5000 4.Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 BlueTrack 5.Microsoft Explorer Mini Mouse Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
kosa351 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Logitech VX Nano Cordless Mouse - rocks! posiadam, używam na co dzień i nie zamieniłbym na inną świetnie leży w dłoni, ręka się nie poci, długa żywotność na baterii i lekka Odnośnik do komentarza
polak900 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ja też używałem vx nano i mogę jedynie napisać świetna mysz, ale obecnie używam Anywhere MX i uważam że jest jeszcze lepsza tylko że sporo droższa miałem jeszcze vx revolution ale moja córka uszkodziła mi nadajnik, w serwisie mi powiedzieli że już nie jest produkowana i zaproponowali mi za pół ceny vx nano bierz i się nie zastanawiaj Odnośnik do komentarza
pupil Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Dzięki za Wasze odpowiedzi właśnie zamówiłem Vx Nano.. pozdro EDIT: podobno nie ma przycisku na rolce to prawda ?? właśnie wyczytałem... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi