Anonim8 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Lapek Asus K72JR. Czy da się ściągnąć klawisze bez demontażu klawiatury? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Na tym filmie widac dokladnie konstrukcje klawiszy jakie mam w Asusie UL50Vg. jest prawdopodobne, za masz tak samo. Te biale plastikowe wewnetrzne wstawki sa dosyc delikatne, ale z dobrym wzrokiem mozna je rozkmic i demontowac/montowac do woli. Tak to wyglada na filmie http://www.klawiszedolaptopa.pl/ Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dzieki serdeczne. Tak myślałem, że to będzie coś w ten deseń. Ale wolałem zapytać. Z nadmiaru temperamentu mogło by się skończyć wymianą całej klawiatury. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dolaczylem jeszcze filmik. Ladnie widac zasade dzialania. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Luksus. Mistrzostwo świata w Polsce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi