Anonim8 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Chciałem zapytać czy jest mozliwość konfiguracji Flasha tak, aby po wejściu na określoną strone wtyczka się wyłaczała? Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wiesz co nie wiem czy rozszerzenie do FF https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashblock/ nie było by pomocne. Samego flasha chyba nie idzie tak zaprogramować. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wiesz co, zadałem to pytanie, bo jest jedna strona, która wprowadziła od niedawna wybitnie wkurzającą mnie reklamę. Wyłaczenie tego w Adblocku powoduje kaszane widoku całej strony. A jak na nia wchodzę i klkne w dodatkach na wyłacz Flascha to mam spokój. W sumie, nie jest to dla mnie żadnym problemem przełaczac Flasha na innych stronach. Ale chętnie sprawdzę ten dodatek. Szukałem możliwosci konfiguracji Playera ale nic mądrego nie wymyśliłem. Ot taki nie bardzo kłopotliwy temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi