leunia Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Cześć. Mam nadzieje że dobry dział (jeżeli nie, prosił bym o wyrozumiałość i ewentualne przeniesienie tematu do odp. działu). Ost. pożyczyłem UEFA EURO 2012 od kumpla (w końcu to przed smak FIFY 13) i zainstalowałem. Sama instalacja bez problemowa ale mam pewien problemy. Zaraz po tym jak odpalę grę (nie ważne czy to z pulpitu czy z folderu z grą) to pokazuje mi się logo FIFA 12 po czym wywala mnie do pulpitu (bez żadnych okienek itd.) To samo miałem z moją FIFA 12... Dodam że przed formatem komputera gra FIFA 12 chodziła bez problemu. Obecnie mam na komputerze FIFA 11 w którą gram przez Lana z kumplem i nie mam z nią żadnych problemów. Powie mi ktoś czemu mnie wywala na pulpit? Za szybką pomoc będę mega wdzięczny (grę muszę oddać do tygodnia niestety :/) Konfiguracja z podpisu. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A sterowniki do karty graficznej,mobo to kolega zaktualizował??. Rozumiem windows załatany na bieżąco? Jaką masz wersję DX? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opisy sugeruja, ze musisz miec zainstalowana Fife12 zeby odpalic UEFA EURO 2012 . Jesli sama Fifa12. wywala to znaczy, ze masz jakis problem np. taki jaki sugeruje piotreek. Dodam że przed formatem komputera gra FIFA 12 chodziła bez problemu. to tylko potwierdzenie.Jakies Patche, Dx, stery nie tylko grafiki itd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi