Kubek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam! Jak w temacie. Nie mogę uruchomić Photoshopa bo wyskakuje mi ten oto błąd. Wcześniej wszystko działało jak należy. Pewnego dnia wyłączyłem program i chciałem go włączyć jakieś 30 minut później, ale już nie dało rady. W internecie nie znalazłem rozwiązania. Może przeskanować jakimś programem, typu RegCure Pro? z góry dziękuję! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jaka platforma operacyjna? Czy to oryginalny czy "witaminizowany" Photoshop? Przykład przyczyny tego błędu: KLIK. Odnośnik do komentarza
Kubek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Windows 7 64-bit, "witaminizowany". Plik "amtlib.dll" ma u mnie prawidłowe 1.18 MB, chyba, że nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ocena wagi pliku to stanowczo za mało, liczy się suma kontrolna MD5. W związku z tym że Adobe jest tu zdecydowanie "lewy", sprawdź dokładnie koncepcję cracka, bo on może po prostu źle działać. Odnośnik do komentarza
Kubek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 To nie wiem, co teraz sprawdzić. Wszystko powinno być ok, a tak nagle z minuty na minutę i nie działa. Przepraszam za pytanie w tym temacie, ale nie chcę więcej śmiecić. Jak "zdobyć" uprawnienia do odczytu/zapisu plików. Gdy chcę przenieść jeden plik to jest napisane, że nie posiadam odpowiednich uprawnień (a jestem zalogowany jako administrator)? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
pstrowsky Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Proponuje zaopatrzyć się w oryginalną kopię programu a problemy znikną jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Poza tym 95% osób używających pirackiego PS w ogóle go nie potrzebuje. Spróbuj tego http://www.dobreprogramy.pl/GIMP,Program,Windows,13219.html Może to rozwiąże Twój problem. Odnośnik do komentarza
Kubek Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jako iż mój ojciec zawodowo zajmuje się fotografią, zakupił mi takiego PS i niestety błąd znowu wyskoczył. Niestety czarodziejska różdżka nie zadziałała. Dzięki za link z Gimpem, sprawdziłem jego "możliwości" i uważam, że śmiało może konkurować z PS'em. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi