aspazja Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Szczerze mówiąc, nie jestem aż tak zaawansowana informatycznie, by prowadzić na ten temat dysputę, droga picasso... Pisałam na podstawie mojego doświadczenia - kiedyś na starym komputerze musiałam oczyścić wskazany folder i jako jeszcze bardzo bardzo zielona potraktowałam go właśnie Unlockerem. Z rozwijanego menu zamiast "bez akcji" było "skasuj", później "uwolnij wszystkie" i zawartość Tempa poleciała do kosza. Coś podobnego moim zdaniem do Take Controla i Lock Huntera... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Pisałam na podstawie mojego doświadczenia - kiedyś na starym komputerze musiałam oczyścić wskazany folder i jako jeszcze bardzo bardzo zielona potraktowałam go właśnie Unlockerem. Czy na pewno to było C:\Windows\WinSxS\Temp a nie C:\Windows\Temp? To znaczna różnica w uprawnieniach. . Odnośnik do komentarza
aspazja Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zwykłe Tempy czyszczę co jakiś czas CCleanerem lub Odkurzaczem. Z tamtego kasowałam PendingDeletes albo PendingRenames - nie pamiętam teraz, ale wiem, że zajmował strasznie dużo miejsca. Mając do dyspozycji na wszystko dysk tylko 10 GB, liczyłam każdy zbędny megabajt Ale my tu gadu gadu, a Glowa milczy... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi