Hajasz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam. Nie mogę zainstalować tego programu bo otrzymuję komunikat, że nie mam jakiegoś potrzebnego programu (NET Framework 4.0) a z tego co widzę to mam taki program zainstalowany. Czy ktoś wie o co chodzi, może jest potrzebny jeszcze jakiś inny program. Mam system Windows XP SP3 32bit A tu błąd jaki się pojawia info.txt A tutaj log jaki otrzymuję po nieudanej instalacji dwg trueview 2013.txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jaka wersja XP? Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No przecież pisze, że Windows XP SP3 32 bit Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie mogę zainstalować tego programu bo otrzymuję komunikat, że nie mam jakiegoś potrzebnego programu (NET Framework 4.0) Bazowe .NET Framework 4 obecne ale czy wszystkie aktualizacje dla tej linii zainstalowane? Topik z forum Autodesk: KLIK. W ostatnim poście ktoś się wypowiada, że doinstalował określone łaty i instalacja przestała być ślepa na .NET Framework 4. . Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Pytałem o wersję gdyż minimalne wymagania to XP Pro SP3. Do posta niżej. Jestem pewien, że wczoraj była to informacja podana zwykłym tekstem tuż pod przyciskiem Download. Stąd moje pytanie. I wyraźnie była to informacja o XP Pro. Tak dzisiaj jest inaczej - jest plik pdf. Edytowane 4 Czerwca 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 wieslaw531, nie wiem skąd masz te informacje. W PDF użytkowym "System Requirements" (KLIK) Autodesk ® DWG TrueView 2013 System Requirements Operating System 32 Bit Service Pack 3 (SP3) or later of the following: Microsoft Windows XP Professional Microsoft Windows XP Home . Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dzięki Picasso. Wszystko poszło jak należy. Można zamykać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi