czaru5 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam Mam oto taki problem: Komputer muszę włączać po parę razy, żeby normalnie działał. Chodzi mi o to, iż dopiero za którymś razem komputer wydaje charakterystyczne "iii", monitor włącza się i wszystko działa. Zwykle jest takz że chodzi ale za to monitor nie oraz nie ma dźwięku ;( (Kiedyś miałem ten sam problem, pomogła zmiana zasilacza), (wiatraczek wyczyściłem, nie pomogło). Druga sprawa, gdy już komputer włącze za 3-5 razem to nie wczytuje wcale sterowników głośników i mikrofonu, w moim wypadku Realtek High Definition Audio. Pomaga restart, ale wtedy też trzeba zrobić ze 2 żeby monitor działał........ Mam nadzieję, że za bardzo nie namieszałem. Pozdrawiam czaru5. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witaj, Problem może należeć do płyty głównej... Miałem podbnie, zmiana płyty głównej i zamontowanie tej samej karty graf pomogło... Jeśli ci nie ładuje sterowników, wejdź w Menadżer Urządzeń, znajdź kartę graficzną i kartę dźwiękową i prześlij mi co pisze... Może być nawet screen. Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza
czaru5 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hmm nie rozumiem co mam dokładniej przesłać, mam zakładkę karty graficzne tylko... Masz może gg lub skype? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi