aktbpa Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam Was Czy ktoś z Was posiada wiedze ,czy jest dodatek do Firefox, który będzie pokazywał z jaką szybkością obecnie pracuje internet (download/upload) ? Coś typu Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Używam dodatku "StatusbarEx" który posiada taką opcję. > https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/statusbarex/ tak wygląda. . Odnośnik do komentarza
aktbpa Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dziękuję. Fajne tylko: - brakuje mi możliwości przeniesienia tego w inne miejsce niż pasek dodatków Da się jakoś na lewo ? Pytanie: Memory: 28xxM fx:178M To powinno pokazywać wykorzystaną pamięć ? jesli tak to nic się nie zgadza. Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) A u mnie nie działa :-( Zainstalowałem, mam w dodatkach jako aktywny i nic... Nie mogę dojść o co kaman, w ogóle nie pokazuje się :-( EDYCJA: Sorki, miałem nieaktywny pasek dodatków. Jest i wyświetla wszystkie dane. Przepraszam za zamieszanie :-) Edytowane 31 Maja 2012 przez mojomr Odnośnik do komentarza
aktbpa Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Kurcze, ubolewam nad tym, ze nie da się tego dać w inne miejsce. przy panoramicznych 22calach troche nie podoba mi się to w rpawym dolnym rogu. Jak by ktoś znał jakiś trick proszę dać znac Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 jak klikniesz dwa razy LPM na poszczególne moduły dodatku pojawią sie opcje jak na obrazku. I tam mozesz sobie odznaczyć co chcesz aby było wyświetlane Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 aktbpa a próbowałeś PPM na pasku i Dostosuj a później przeciągnąć np. na lewą stronę ? Odnośnik do komentarza
aktbpa Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie da się tego przeciągać niestety, jest osadzone w jednym stałym miejscu :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi