Lucky Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam. Otóż pobrałem program Haxfix. I mam z nim problem. Po pobraniu otwieram go jako administrator. Otwiera mi się okno programu i szybko zamyka. Pisze tam przez chwile: Unsupported version System nie może odnaleźć określonej ścieżki. Po pobraniu pliku nigdzie go nie przenosiłem tylko został w Pobieranych. Mam Windows 7. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Po pierwsze: w jakim celu chcesz uruchamiać ten program? Po drugie: podałeś tylko wersję "Windows 7", ale nie ma nic o bitach (32-bit czy 64-bit). Po trzecie: zasady działu i obowiązkowe logi (KLIK). Odnośnik do komentarza
Lucky Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 To znaczy tak. Programu chcę użyć ponieważ czasami wyskakują dziwne błędy, jednakże nie podam ich nazw ponieważ nie mam nigdzie screenów etc. Jest to Windows 64 bity. Myślę, że teraz powinno już być dobrze Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 (edytowane) Programu chcę użyć ponieważ czasami wyskakują dziwne błędy, jednakże nie podam ich nazw ponieważ nie mam nigdzie screenów etc. Prosiłam o obowiązkowe raporty OTL. Co do HaxFix, jeśli Ty chcesz "naprawiać" jakieś błędy w systemie za pomocą HaxFix, to kula w płot. - Sam nie masz pojęcia o co chodzi w Twoim systemie (nawet nie potrafisz mi opisać problemu), skąd więc pomysł by użyć akurat tę aplikację. - Program jest starawy, adresuje tylko określone infekcje i wątpliwe, by to było na Twoim systemie (to są 32-bitowe infekcje niezdolne atakować x64). - Aplikacja niekompatybilna z Twoim Windows, HaxFix działa tylko na 32-bitowych systemach. Podsumowując: programu nawet nie uruchomisz i nie ma po co tego robić. . Edytowane 3 Lipca 2012 przez picasso 3.07.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi