nikita2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam, Mam wrazenie, ze na moim prywatnym komputerze zostal zainstalowany Keylogger . Zapuscilam program ComboFix. Logi w zalaczniku. Bardzo prosze o sprawdzenie logow. Z gory serdecznie dziekuje za pomoc Pozdrawiam Nikita2012 log.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ComboFix to nie jest narzędzie do "robienia loga" tylko silny dezynfektor na określone infekcje. Poza tym nie o taki log nam tutaj chodzi. Zastosuj się do zasad i wykonaj wymagane tu raporty z OTL + Gmer Mam wrazenie, ze na moim prywatnym komputerze zostal zainstalowany Keylogger I skąd te podejrzenia? Odnośnik do komentarza
nikita2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Zastosuj się do zasad i wykonaj wymagane tu raporty z OTL + Gmer Zapuscilam wlasnie skanowanie. Jak sie skoncza to wrzuce raporty. I skąd te podejrzenia? Bo widzialam fragment takiego dokumentu. Gdzie byly informacje dokladne o ktorej i gdzie wchodzilam, jakie strony przegladalam, gdzie sie logowalam, co pisalam i gdzie etc... Podejrzewalam sniffing sieci ale nie wiem czy przy logowaniu sie do banku gdzie jest protokol https zczytaloby mi numer loginu do banku? Jest to mozliwe przy sniffingu w tej samej sieci? Dlatego pierwsze podejrzenie Keylogger... jesli sie okaze ze sie myle to bede brac pod uwage sniffing sieci a tu bedzie ciezej Edytowane 27 Czerwca 2012 przez picasso 28.06.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi