MojNick Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam. Ostatnimi czasy zauważyłem u siebie w uT następujący problem - a mianowicie w trakcje pobierania plików co jakiś czas wyskakuje mi w nich taki błąd - "nie można wykonać żądanej operacji na pliku z otwartą sekcją mapowania użytkownika" Przy wznowieniu takiego pliku pobiera go dalej, jednak po chwili znów taki komunikat wyskakuje. Czasami pobierze się bez problemów, jednak czasami co chwile jest taki błąd. I tutaj prosba do Was - jak taki problem usunąć? Dzięki wielkie za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Spotkałem się z tym kiedyś i tutaj mogą być różne warianty. Najczęstsze to zbanowanie klienta lub blokada przez oprogramowanie zabezpieczające - antywirus lub firewall. Odnośnik do komentarza
MojNick Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Klient zbanowany nie jest - tego jestem pewien. Do ochrony używam KIS i tam w ustawieniach mam dla uT pełen dostęp, więc tutaj też raczej nie tkwi problem. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Do ochrony używam KIS i tam w ustawieniach mam dla uT pełen dostęp, więc tutaj też raczej nie tkwi problem. Sądzę, że właśnie to KIS jest problemem. Są wzmianki o konotacjach z tym oprogramowaniem, włączając w to oficjalne forum Kasperskiego: KLIK / KLIK / KLIK (posty numerowane #212 i #217). Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi