Pikul Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Kolega zainstalował mi system xp z SP2. Ściągnął z internetu jakieś sterowniki do karty graficznej i płyty głównej, ale były potem problemy np z grami które mówiły, ze coś nie tak ze sterownikami. Wtedy zainstalowałem inne sterowniki (nie wiedziałem, ze stare trzeba usunąć) i już przy instalacji wywalało jakieś błędy. Gdy wchodzę w grę i gram parę min to nagle ekran staje się czarny i nic się nie da zrobic, prócz zresetowania kompa. Próbowałem usuwac jedne sterowniki, ale drugich nie moglem znalezc w dodaj/usuń programy i teraz nie wiem co mam zrobic. Jak pousuwac wszystkie sterowniki tak, żebym potem mógł zainstalowac już jedne prawidłowe. No chyba, ze nie jest to wina sterowników tylko czegoś innego. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Do całkowitego usuwania sterowników posłuż się narzędziem Driver Sweeper. Dopiero później wgraj prawidłowo sterowniki. Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi