Boru Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Podczas instalacji programu ESL Wire wyskoczyl mi komunikat od comodo,że wykryto zagrożenie.... na tę chwile siedzi to w kwarantannie.. zamieszczam logi z OTL: OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Logi nie wykazują tu żadnej aktywnej infekcji w systemie więc raczej nie ma się czym przejmować. Tylko drobna kosmetyka do zrobienia - wklej do notatnika ten tekst: sc delete VGPU sc delete tsusbhub sc delete Synth3dVsc pause Z menu Notatnika >>> Plik >>> Zapisz jako >>> Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki >>> Zapisz jako FIX.BAT >>> uruchom ten plik Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) uff to dobrze zrobiłem to co napisałeś , pokazała sie konsola CMD z info o VGPU itd... potem nacisnąłem dowolny klawisz i sie zamknęła... można wywalić ten plik ? Edytowane 19 Maja 2012 przez Landuss Można, temat zamykam //Landuss Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi