motionMixxx Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Przypuszczam,że wystarczy jakieś polecenie czyszczące bo dużo ostatnio instalowałem i odinstalowywałem ale moja wiedza nie sięga tak daleko jak wasza oto wymagane logi: OTL.TxtPobieranie informacji ... Extras.TxtPobieranie informacji ... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Temat przenoszę do działu Windows. Opis problemu biedny, tzn. na czym polega "powracanie" i gdzie oraz o jakie "inne śmieci" chodzi. W raportach nie ma ani jednego ani drugiego.... Jedyny widoczny "speed" to "Need for Speed World" PS. Z Dziennika zdarzeń drobny błąd: Error - 2012-05-17 12:31:18 | Computer Name = kompGrzegorz | Source = Service Control Manager | ID = 7026Description = Nie można załadować następujących sterowników startu rozruchowego lub systemowego: HWiNFO32 Start > w polu szukania wpisz devmgmt.msc > w menu Widok włącz pokazywanie ukrytych. W sekcji "Sterowniki niezgodne z Plug and Play" odinstaluj HWiNFO32. [2012-05-11 17:11:02 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Grzegorz\AppData\Roaming\OpenCandy[2012-05-11 17:11:02 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\CDBurnerXP Minimalna adnotacja, czyli CDBurnerXP i utworzony przez niego folder adware OpenCandy. Na Pulpicie posiadasz AdwCleaner, zastosuj go (dedykuje ten obiekt). A stary Ad-Remover odinstaluj. . Odnośnik do komentarza
motionMixxx Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 powracanie polega na tym,że jeszcze dziś w nocy inicjował mi wiersz polecenia po uruchomieniu systemu mi wcześniejszej de instalacji z poziomy programy i ich funkcje.A inne śmieci to v9 z którymi sobie dałem rade tylko się zastanawiam jakimś cudem one się zainstalowały przecież ja odhaczam ptaszki... Szczątek z HWiNFO32 usunięty OpenCandy też dzięki wielkie Speedy Woman:) PS ale mi piękna składnia wyszła:D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi