Kasahara Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Mam dziwny problem, moje porty USB w laptopie nie wykrywają nowych urządzeń O dziwo wykrywają stare, wykrywają mi myszkę, aparat, usb, które podłączałem do nich już 100 lat temu, natomiast nie widzi jakiegokolwiek nowego innego urządzenia, które wczesniej nie miało styczności z komputerem. Posiadam windows 7 home 64 bity Próbowałem różne rzeczy, przeszukałem cały internet robiłem windowfixy i inne rzeczy, nic nie pomogło. Co z tym fantem zrobić (nie mam wykształcenia informatycznego, więc rady prosze do mnie wysyłać w języku łopatologicznym w tej dziedzinie) Pozdrawiam. Adam Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) Czy używałeś program Sunrise Seven z opcją czyszczenia FileRepository (oby nie)? Dodaj też logi z OTL Edytowane 17 Maja 2012 przez gacek Odnośnik do komentarza
Kasahara Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Możliwe, chwilę czasu, ktoś inny używał komputera, dołączam logi. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Pomijam SS. Przed chwilą napisałem TO. Spróbuj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi