Myszor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zasilacz planuję kupić za kilka dni i zrobić zerowanie. Jak to nie da rady to będzie trzeba odkładać na nowego kompa bo ten ma już 9,5 lat, i tak nieźle się trzyma. Do tej chwili nie miałem z nim żadnych problemów. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Starosc nie radosc. Mozesz sprawdzic kondensatory na plycie i w zasilaczu. Jesli znajdziesz wadliwe to tylko potwierdzi problemy. Tu masz linka o co chodzi. http://www.expressit...owanie-naprawa/ Jesli znajdziesz problematyczne (jeden z objawow pasuje do kondensatorow) to mozesz jeszcze na koniec sprobowac wymienic. Pomoze nie pomoze jesli nie bedzie to za drogie opozni wymiane platformy. Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Kondensatory na płycie głównej są ok. A co do zasilacza to ilu Watowy powinien być ?? Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam po dłuższej przerwie. Wykonałem zerowanie i remapowanie dysku, skutek nie odczuwalny, tylko myszka przestała wariować. Zasilacz podaje odpowiednie napięcia, sprawdziłem miernikiem +3,3V było 3,27V +5,0V było 4.86V +12.00V było 11.60V Jak myślicie czy to może oznaczać jedno, powolne ,,wysiadanie'' komputera ?? jakieś pomysły co dalej robić ?? Komputer był zakupiony 24 - 12 - 2003r i od tamtego czasu tylko dokupiłem ramy i wymieniłem zasilacz. Odnośnik do komentarza
Myszor Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Sam jestem w szoku ale udało mi się rozwiązać ten problem, ten z przycinkami filmów na youtube. Spowodowane to było przeglądarką którą używałem (Chrome) a ona ma takie coś jak sprzętowe przyspieszenie jak się nie mylę. Zainstalowałem OPERE i jest wszystko OK. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi