TheTarczownik Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam Tak jak w temacie chodzi o strone v9 wystepuje ona w każdej mojej przeglądarce na stronie startowej.Co mogę zrobic by to zlikwidować .Prosze o POMOC !!! Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Więc tak: po pierwsze, to nie dubluj tematów, zbędny z działu Sieci usuwam. Dwa - problem nadaje się do Działu pomocy doraźnej, nie do Windows 7, no ale ok, zostanie przeniesiony. Skoro już tam trafisz, to zapoznaj się z ZASADAMI działu i dołącz odpowiednie logi. I ostatnia uwaga: jeżeli nikt na Twój temat nie odpisał, to nie pisz kolejnego posta, tylko korzystaj z funkcji Edytuj, dostępnej w menu pod wiadomością po prawej stronie. Edytowane 14 Maja 2012 przez picasso Temat przeniesiony. //picasso Odnośnik do komentarza
TheTarczownik Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Windows 7 ultimate /64-bitowy Pomoże ktoś Bardzo proszę OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 1. Wejdź w panel usuwania programów i odinstaluj pozycje - Deinstalator Strony V9 oraz Akamai NetSession Interface 2. Usuń skróty przeglądarek z pulpitu, na których występuje problem i utwórz je na nowo. 3. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKLM..\Run: [] File not found :Files C:\Program Files (x86)\v9Soft C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\searchplugins\v9.xml :Reg [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Default_Page_URL"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Default_Page_URL"=- [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Start Page"="about:blank" :Commands [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. 4. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL Odnośnik do komentarza
TheTarczownik Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 4. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Skrypt poprawnie wykonany natomiast nic nie piszesz czy problem minął? Jeśli tak przejdziemy do czynności finalnych. Odnośnik do komentarza
TheTarczownik Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tak wszystko jest ok zmieniłem już strone startową na Google i jest wszystko ok . ale mam jeszce jeden problem i nieiwiem co na niego zaradzić zupełnie nie dotyczacy przeglądarki lecz mojego ekranu (grafiki) ale zrobie oddzielny posty na jakim z tagów go zamieścić ? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 ale mam jeszce jeden problem i nieiwiem co na niego zaradzić zupełnie nie dotyczacy przeglądarki lecz mojego ekranu (grafiki) ale zrobie oddzielny posty na jakim z tagów go zamieścić ? To tematyka nie do tego działu tylko do działu Hardware i tam możesz się udać. Zakończ sprawę tutaj wykonując poniższe zalecenia: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij folder przywracania systemu: KLIK 3. System jest nieaktualny. Należy zainstalować Service Pack 1 i zaktualizować wymienione oprogramowanie: 64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstation "{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216031FF}" = Java 6 Update 31 "{AC76BA86-7AD7-1045-7B44-A95000000001}" = Adobe Reader 9.5.0 - Polish "Mozilla Firefox 11.0 (x86 pl)" = Mozilla Firefox 11.0 (x86 pl) Szczegóły aktualizacyjne: KLIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi