Andziorka Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam, chciałabym się dowiedzieć które składniki połączenia mogę odznaczyć i nie przysporzy mi to problemów: z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza
CKUreprezent Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wyłączyć możesz wszystko i żadnych problemów nie będziesz miał.. ale żeby mądrze wyłączyć musisz wiedzieć co potrzebujesz do pracy a co nie.. jeżeli jesteś sam w sieci i np podłączony tylko do routera to możesz odhaczyć te usługi * Udostępnianie plików i drukarek w sieciach Ms Networks * dsnpdf driver * Sterownik monitora sieci a tak w ogóle to co chcesz tym osiągnąć ? Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jestem sama w sieci, podłączona tylko do routera. Nikt prócz mnie z internetu nie korzysta. Czytałam gdzieś, że zbyt wiele połączeń może obciążać internet i nieznacznie spowalniać jego pracę. Odnośnik do komentarza
CKUreprezent Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nie wiem co rozumiesz przez połączenia ale usługi/składniki które wyłączyłaś mają zerowy wpływ na szybkość połączenia jeżeli tak bardzo zależy ci na wyciśnięciu co się da ze swojego łącza to lepiej wyłącz różnego rodzaju automatyczne aktualizacje (windowsa, antywirusa itp) oraz wyłącz zbędne programy korzystające z internetu. Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mam wyłączone automatyczne aktualizacje i żadnych programów korzystających z internetu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi