Anonim6 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Pospiech jest wskazany przy lapaniu ..wiadomo czego. Robilem porzadek na pulpicie i zaznaczylem kilka dokumentow tekstowych (Worda) do przeniesienia z pulpitu do docelowego katalogu na pulpicie rowniez (poleceniem "wytnij"). W trakcie operacji zmienilem zdanie i chcialem najpierw utworzyc inny katalog i tam poleceniem "past" wkleic te dokumenty wlasnie. Problem - nie bylo juz dostepnego polecenia past oraz dokumentow na pulpicie. Jak je teraz odnalezc? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Może TestDisk ? Tylko odpalaj go z innej partycji niz systemowa http://traxter-online.net/testdisk-photorec-odzyskiwanie-danych/ Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dzieki Belfegor, ale jak bym mial strzelic z armaty to mam dwa platne programy do odzyskiwania i operacja jest mi nie obca. Mam nadzieje, ze polecenie "wytnij" zakopalo tylko te dokumenty ,a nie usunelo jak polecenie "usun". Moze picasso cos doradzi, jakas opcja moze istnieje. W koszu ich nie ma. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Problem - nie bylo juz dostepnego polecenia past oraz dokumentow na pulpicie. Jak je teraz odnalezc? Zakładam, że te pliki nie leżą poza krawędzią widoczności Pulpitu ... Jeśli miałeś włączoną Ochronę systemową na dysku z Windows, to szansą są kopie cieniowe: wejdź do folderu C:\Users\Konto\Desktop, z prawokliku na tło Właściwości > Poprzednie wersje > wybierz najbliższy datą i Otwórz, z kopii cieniowej ręcznie przekopiuj te pliki. Przy braku kopii cieniowej strzelaj z armaty. . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) A jakby uzyc SystemLook http://jpshortstuff.247fixes.com/SystemLook.html polecenie :filefind :dir C:\Users\nazwa uzytkownika\Desktop wylistuje pulpit polecenie :filefind *.doc wylistuje wszystkie dokumenty z tym rozszerzeniem z C sorka nie zauwazyłem jak nadeszła odsiecz Edytowane 11 Maja 2012 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dzieki Belfegor za probe pomocy. Odsieczy Wieden by sie nie powstydzil. Znalazlem zgube bez uzywania armaty. Dzieki picasso . Zona (bo to jej dokumenty) dalej bedzie myslec, ze jestem alfa i omega) Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi