martinesq Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Dzieńodbry, dzisiaj zrobiłem sobie formata, i kiedy zainstalowałem sobie ventrilo, wchodze do niego i łącze się na serwer, później przechodzę do opcji poustawiać sobie wszystko, i zacina mi sie ventrillo, komp przycina, nie pomaga zamknięcie procesu ventrillo.exe. Raz dzieję się to zaraz po uruchomieniu kiedy indziej później. Próbowałem sciągać z różnych źródeł i nic nie pomaga. Wtedy tylko kompa muszę zresetować Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Próbowałeś instalować w trybie awaryjnym? Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Nie wiem co by to miało zmienić, ale spróbowałem i wystąpił błąd : Nie można uzyskać dostepu do uslugi instalatora windows. moze sie to zdarzyc jesli system dziala w trybie awaryjnym lub jesli instalator windows nie jest poprawnie zainstalowany Odnośnik do komentarza
Andziorka Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Spróbuj wyłączyć antywirusa i firewalla i zainstalować. Wcześniej przeczyść kompa Ccleanerem z pozostałości. Możesz też dać odpowiednie logi do działu: https://www.fixitpc.pl/index.php?/forum/38-dzial-pomocy-doraznej/ Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jaką masz wersje Venta?? Przy nowszych wersjach jak potrzebny mi był do Csa bo TeamSpeak laguje to nie mogłem połączyć się z serwem i też zacinało mi program. Spróbuj ściągnąć sprawdzoną wersje 2.1.4. Wersja 2.3 powodowała u mnie problemy i nowsze. Zobacz może u Ciebie też pomoże Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 2.1.4 mam, a komp czysty bo po formacie, kodeki i wsyzstkoi zainstalowane Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 No to dziwna sprawa nie powiem, może w ustawieniach Vt coś namieszałeś a dobrze zainstalowałeś stery do karty dźwiękowej?? Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) tak dobrze, skoro wy nic nie zdziałaliście licze na odpowiedz Picasso ;> Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty. Wygasła jego żywotność ustalona zasadami. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi