les Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam! Proszę o sprawdzenie log. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Kolego co to za podpinanie się pod czyjś temat? Wydzielam w osobny. I zasady z logami niespełnione do końca - zabrakło loga z Gmer pod kątem infekcji rootkit więc to uzupełnij. Kolejna sprawa to gdzie jest opis problemu co się tu dzieje, że zakładasz temat w tym dziale? Odnośnik do komentarza
les Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam ponownie. Na przyszłość postaram się poprawić. W pliku windows-schedLgU.txt pojawił się zapis "Adobe Flash Player Updater.job" (FlashPlayerUpdateService.exe) dlatego wykonałem logi. Załączam brakujący skan gmer gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Logi nie wykazują tu żadnej aktywnej infekcji. W pliku windows-schedLgU.txt pojawił się zapis "Adobe Flash Player Updater.job" (FlashPlayerUpdateService.exe) dlatego wykonałem logi. Co w tym dziwnego? To od aktualizacji Adobe Flash Playera a więc rzecz pożądana a nie szkodliwa. Odnośnik do komentarza
les Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dzięki za pomoc,czytałem że ten komunikat świadczy o wirusie. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Gdzie to wyczytałeś? W razie czego możesz się jeszcze przeskanować za pomocą Malwarebytes Anti-Malware Edytowane 13 Czerwca 2012 przez picasso 13.06.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi